Teszteltük az iPhone 7-et

Teszteltük az iPhone 7 és 7 Plus új, és különleges eszközöket. Sajnos a két modell külsőre szinte semmiben nem változott az előző eszközöktől, ezért az Apple-nek le kell tennie valamit az asztalra, ha el akarja adni őket. Még hogy folyamatossága design egy szünetet egyezmény; majdnem egy évtized után az Apple folyamatos kétéves iPhone frissítés minta, csak megtartja ugyanazt a design egy harmadik egyenes évben pedig frissít a formán. Ez idén másképp volt.

iphone 7 teszt

Belül természetesen minden más az előző iPhone 6S-hez képest. A kettős kamera az iPhone 7 Plus ígéretet bejelent egy új korszakot a mobil fényképezés terén. Az ikonikus iPhone home gomb már nem fizikai gomb, hanem egy kifinomult érzékelős nyomás szenzorokkal és rezgésvisszacsatolást érzékeltető motorokkal, amelyek meglepően jól szimulálják a “megynomás érzetét”. Az új A10 Fusion processzor egyesíti két nagy teljesítményű magok, hogy a rivális laptop teljesítményét két alacsony fogyasztású magok, amelyek egyesítik a sokkal nagyobb akkumulátor kiterjeszteni futási idő legfeljebb két órán keresztül.

Mitől lett jobb az iPhone 7?

Sajnálatos módon eltávolították a fejhallgató-csatlakozót Erre a lépésre egyedül az Apple vállalkozott, amely az egyetlen cég a tech. Úgy tűnik a gyártó ebben a tekintetben magasról tesz a felhasználók igényeire és elindult a saját útján. Floppy, optikai meghajtók, saját fejlesztésű 30 tűs iPod csatlakozó, flash, akár USB – Apple úgy dönt, hogy itt az ideje továbblépni, és ez egy hatalmas kiépített bázisa ügyfelek szeretik, és bíznak a cég, aki ezt a célt szolgálja. És most úgy döntött, hogy a fejhallgató-csatlakozó vége.

Miután az iPhone 7 és 7 Plus körülbelül egy hétig, ez egyértelmű számomra, hogy az Apple erélyes, de úgy vélte, vélemények arról, hogy a következő generációs telefonok illeszkednie kell az életünkbe. De az is világos, hogy az iPhone 7 egy átmeneti lépés, hogy jövőkép, nem egy teljes kifejeződése. A kérdés a leendő Frissítők egyszerű: minden a látens ígéret ez a telefon megéri a kényelmetlenséget, hogy az átmenet?

TERVEZÉS

NEm sokat küzdöttek a külső dizájnon, ezt azért be kell vallanunk. Az iPhone 7 és 7 Plus jobban vagy kevésbé pontosan olyan, mint az iPhone 6 és 6 Plus 2014-től Ők most vízállók, ami szép és jó, bár ők nem teljesen víz bizonyítéka – tartani őket elsüllyedt egy méteres vízben több mint 30 perc, és a dolgok talán nem megy az utat. Samsung Galaxy S7 és 7. megjegyzés technikailag még vízálló, de azt hiszem, ez alapvetően egy push – lehet kapni ezeket a telefonokat véletlenül nedves most nem katasztrófa, és ez egy nagy győzelem. A készülék felépíteése egyértelműen masszívabb lett, de mi azért feltétlenül ajánlunk hozzá egy iPhone 7 tokot is, csak a biztonság kedvéért

home gomb

HOME GOMB, A KIJELZŐ ÉS HANGSZÓRÓ

iPhone 7-es új home gombja vegyez érzelmeket keltett már a bemutató napján is. A gomb már nem mozog egyáltalán – ez teljesen szilárd, mint az újabb MacBook touch-pad. A lineáris rezgés egység, ezt az Apple a Taptic Engine egyfajta visszacsatolást ad, ha megnyomtuk a gombot., ha nyomást gyakorolunk a gombra, Akkor könnyen összetéveszthetjük egy valódi fizikai kattintással. Ez nem olyan, mint az ügyetlen rezgő visszajelzést más telefonok, amit mindig tetszett – ezt igazán úgy érezni, mint egy kattintást.

Ez a rendszer működik, rendkívül jól a MacBook-ban, de az iPhone 7 érzés az egész alján a telefon kattintva, nem olyan, mint amilyennek lennie kéne. Beállíthatjuk, hogy a rezgő visszajelzést, hogy egy három erősséggel hogy azt érzem, mint egy keményebb vagy erősebb kattanást, de még sajnos elég idegennek hat, különösen, ha a telefon egy asztalon helyezkedik el, és úgy próbáljuk megnyomni a gombját. Forrás: Truested reviews iPhone 7