Az iPhone 7 még ma is egy csecsemő a világon, de ez nem akadályozza meg mindenkinek azt a gondolatot, hogy mi fog kinézni az új Apple iPhone-jának. Most, mert nincs hivatalos név, és csak feltételezhetjük, az Apple következő smartphone lesz az úgynevezett iPhone XS.

A legújabb 2018-as iPhone XS és XS MAX

Nyilvánvaló, hogy az iPhone 7 hasonlósága szigorúan a véleményed, de őszintén szólva, épp úgy érezte, mintha jobb lett volna. Nilay Patel (a The Verge írója) a felülvizsgálatában azt állította, hogy tökéletes, és szinte olyan, mint egy híd az iPhone 6 és a következő évek designja között. Ez azonban nem azt mondja, hogy rossz okostelefon. Éppen ellenkezőleg, valójában egy hatalmas okostelefon. Bár, ha összehasonlítjuk azt, amit az iPhone XS-ról feltételeztek, nyilvánvalóvá válik, hogy az Apple javítani kíván.

Ha nem tudod, a 2017 az eredeti iPhone 10. évfordulója. Ezt szem előtt tartva, azt gondolja, hogy az Apple mindig a legjobb okostelefonját akarja elérni. Egyik megjegyezte, hogy a tech blogger (Robert Scoble) persze nem is gondolja. Scoble valóban feltárta az előrejelzések kiterjedt listáját, amelyet az iPhone XS-ra adott.

Az első szempont, amelyre rámutatott, az volt, hogy a következő iPhone egy világos üveg egy új generációs OLED képernyővel (megemlíti, hogy több forrása is megerősíti ezt). A foveated renderelésnek köszönhetően azt is kijelenti, hogy nagyobb képsebességgel és sokszög-számlálással engedélyezett. A szemérzékelők szintén új felhasználói felületet nyújtanak Önnek. Az egyik érdekesebb szempont Coble kijelentette, hogy az Apple 600 mérnököt dolgozott Izraelben a következő generációs Primesense 3D érzékelővel.

A várt új üvegtervhez való hozzáadással Coble azt állítja, hogy az antennákat és az akkumulátort rejtve lehet a képernyő szélei körül. A Touch ID ujjlenyomat-szkenner és az otthoni gomb (mindkét iPhone tűzőkapocs) várhatóan egy optikai szkenner lesz a képernyő alatt.

iPhone tokok

Coble eléggé magabiztos volt abban a sikerben, hogy úgy gondolja, hogy ez az új iPhone lesz. Úgy becsülte, hogy az iPhone XS eladni egy elképesztő 60 millió darabot az első hétvégén a kiadás. Az volt az érzése, hogy az iPhone hétvégén (40 millió egység értékesítésével) jobban működik, mint az iPhone 7/7 +, hiszen a iPhone7 / 7 + a tervezett iPhone 8-zal ellentétben nem hozott semmiféle innovatív megoldást az asztalra.

A várakozás olyan magas, mint valaha is az iPhone, nem volt meglepő, hogy valaki hozzon létre egy iPhone XS mockup. A YouTube-on a ConceptsiPhone olyan videót adott ki, amely bemutatja a Veniamin Geskin által készített iPhone XS-nak megfelelő designt. Annak érdekében, hogy jobb képet kapj arról, mi van a boltban, érdemes megnézni.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy az iPhone 7-t nemrégiben engedték szabadon, alig kell várni az iPhone XS-ra. Mindazonáltal sok forrás feltételezi, hogy később 2017-ben szabadul fel.