Különleges applikációt és új mobil telefont fejleszt az Apple, aminek a segítségével csökkenthető a iPhone-t okozta károsodás, amennyiben vizes lesz a készülék. Ezt a megoldást egyébként az Apple Watch 2 szériájába már beépítették, ezzel csökkentve a sérülések mértékét. Ugyan az újabb iPhone készülékek vízállók, de a csatlakozóknál, mikrofonnál maradhat a járatokban még víz, ami hosszabb távon károsíthatja a telefont, főleg ha sós tengervízről van szó. Szerencsére az Apple fejlesztői kitaláltak egy nagyon jó módszert arra, hogy az eszköz hogy tudja kiüríteni magából a folyadékot. Vibráció és hang segítségével kiszorítja a bent maradt káros elemeket a járatokból, így megelőzve a további sérüléseket. Arról még nem tudunk, hogy az iPhone12 szériájába is beépítik-e ezt az applikációt, megkapják-e ezt a fejlesztést a telefonok.

Érdemes új iPhone 12 telefontokot választani

A fenti érdekességtől függetlenül azonban, sosem árt egy megfelelő iPhone tok használata, amivel könnyedén csökkenthetjük a leejtések és a karcolódások okozta kellemetlenségeket. Egy megfelelő telefontokkal, legyen szó akár iPhone 11-ről, vagy a régebbi iPhone XS készülékekről könnyedén kifejezhetjük stílusunkat is dizájnos védelmet nyújtva legújabb Apple telefonunknak. Szerecsére a prémium RealCase tokok között könnyedén találhatsz számodra megfelelő tartozékot, ami nem csak ütésállóvá teszi telefonod, hanem egyedi kinézetet is kölcsönöz neki.

A legtöbb tok fokozott védelmet nyújt az ütődések és a rázkódások ellen, speciális anyaghasználatának köszönhetően. Továbbá megtalálhatók a mostanában nagyon népszerű zero-waste, vagy biológiailag lebomló eco tokok, amelyekkel nem csak környezeted, de a telefonodat is kíméled. Ezeken kívül érdemes egy pillantást vetni a legújabb valódi fa alapanyagú kollekcióra is.

Az új 2020-as csúcsmodell külseje

Ezen kívül nagy változást a külsejében fogunk majd tapasztalni az iPhone 12 telefonoknál. Visszakapja a szögletesebb, fémesebb kivitelt, ami még az iPhone 4 és iPhone 5 modelleket jellemezte. Az acél váz így még jobban érvényesülni fog majd a telefonokon. A színekben is látunk majd változtatást, ahogy megszoktuk az alap modelleknél egy színesebb, bohémabb skáláról válogathatunk, bizonyos források narancssárga, világos kék és lila színt is emlegetnek. A komolyabb, drágább modelleket a visszafogottabb, elegáns színvilág jellemez majd, itt a navy blue vagyis a tengerészkék színt várjuk a legjobban.

Kamera megoldások és új lencsék

De mi a helyzet a kamerákkal? Fontos figyelni arra, hogy az új telefontok ne takarje el a kamerától teljesen függetlenül elhelyezkedő lencséket. Úgy hallottunk hogy az eddigi 3 kamera kiegészül egy 4. LiDAR-szkennerrel, amit az iPad Pro 2020-ban már láthattunk. Ez a technológia teljesen új fejezetet nyit az AR applikációk használatában. Eddig nekünk kellett manuálisan körbeforgatnunk a kamerát, hogy elkészítsük a szoba 3D mását, az iPhone 12 szériában megtalálható LiDAR szkenner ezt egy szempillantás alatt teszi meg helyettünk.

Az új iPhone 12 bemutató dátuma

Az biztos, hogy ezen kívül sok érdekes újítást fog tartalmazni az új telefon. Az egyik ilyen az 5G hálózatra kapcsolódás lesz, az iPhone 12 lesz az első Apple eszköz ami képes a jelenleg legnagyobb és legerősebb internet jel fogadására. Ami valljuk be nem hátrány, hiszen manapság majdnem minden alkalmazásunkhoz szükség van internetre. Mivel a sok internet gyorsan lemeríti a telefont, így egy erősebb akksival is készül a gyártó amik a 4 új iPhone 12 telefonokba bekerülnek.

Az Apple végre leleplezte a legújabb készülékeinke a bemutató dátumát. Ez már megszokottan sajnos nem azt jelenti, hogy azonnal meg is vásárolhatjuk ezeket. Az előzetes jelentések szerint nagyjából 2-3 hetet kell várni a tényleges piacra dobásig. Eddig az Apple természetesen bemutatja a gyári Apple iPhone telefontokokat, amik kétségkívül tökéletes minőséget és kiemelkedően jó ár-érték arányt fognak képviselni.

forrás: https://www.realcase.hu