Frissítés:

Az Apple lerántotta a leplet a legújabb bemutatójáról, ahol az új 2020-as iPhone, és a megújult Apple Watch-ot mutatja be a közönségnek. Az eseményt a jelenlegi helyzetre való tekintettel kizárólag online tartják meg és mindenki számára elérhetővé tették az alábbi linken: https://www.apple.com/apple-events

Magyar idő szerint 2020 Szeptember 15.én, este 19:00-kor lesz a bemutató.

Az Apple idén, úgy tűnik későbbre halasztja a készülékek szállítását, derül ki az egyik jelentésből. “Az Apple két szakaszban indíthatja el 5G iPhone készülékeit” – magyarázza a Digitimes. “-val kettő 6.1- lassan mászik minták -ban első és másik kettő 6.7- és 5.4- lassan mászik berendezés -ban második, a források mondott, összeadás amit ellátók -ból SLP ( hordozó- szeret PCB) alaplapok részére a korábbi minták volna nemrégiben rúg távoli szállítások, -val azok részére a utóbbi -hoz elkezd -ban késő Augusztus”

A szóban forgó 6.1-es modellek az iPhone 12 Max (az iPhone 11 utódja) és az iPhone 12 Pro lesznek. Az előbbi átnevezték miatt egy új 5,4 hüvelykes modell helyett a belépő szintű modell, míg az utóbbi felugrik 5,8 hüvelyk méretre, bár nem jelentős méretnövekedés köszönhetően kisebb előlapoknak és oldalsó kávának.

Tehát mennyivel később várható az 5.4-es és 6.7-es iPhone 12 modellek érkeznek? DigiTimes forrása azt mondja: “Szállítmányok rugalmas táblák az új iPhone lesz csúcs mintegy 2-4 héttel később, mint máskor ebben az évben”, ami arra utal, a potenciális késedelem akár egy hónap. Én pegging az iPhone 12 Max és iPhone 12 Pro menni eladó vagy október 2 vagy 9,így egy négy hetes késedelem is nyomja az iPhone 12 és iPhone 12 Pro Max a november elején.

Az Apple már járt itt egyszer. 2018-ban az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus szeptemberben indult, míg az iPhone X novemberig késett. De ez lenne az első alkalom, hogy két új iPhone késik. Igaz, annak ellenére, hogy a közelmúltban aggodalmak az árképzés és az akkumulátor élettartamát, bevezetése teljesen új tervek, nagy teljesítmény frissítéseket és ötletes kamera tech mellett 5G azt sugallja, hogy továbbra is eladni hatalmas számban.

Sőt, most már egy kicsit több időt, hogy mentse fel,és szükség lehet rá