Lefrissebb híreink Siófok városából

Új kukásautók érkeznek

Decembertől környezetbarát technológiával gyűjtik a hulladékot és folyamatban van a járatok optimalizálása is. Öt hulladékgyűjtő autót, 9325 házi komposztálót szerez be a Környezet-tudatos Balatoni Települések Konzorciuma.

Továbbjutás az EHF-kupában

A Siófok KC az EHF-kupa III.fordulójának 2. mérkőzésén 18 gólos győzelmet aratott.

Több mint 300 milliárd forint jut fejlesztése a Balaton térségében

Elektromos buszok jöhetnek Siófokra, megkezdődhet a Sió-csatorna meder-rehabilitációja, a Sió-zsilip átépítése, kerékpárutak fejlesztése és megvalósulhat számos turisztikai stratégiai cél is a következő években a Balatonnál.

Túl sok az illegális szemét

Az idei évben drasztikusan megemelkedett az illegálisan kihelyezett szemét mennyisége a városban. Egyes közterületeken, elsősorban a külterületi részeken szeméthegyek kezdenek emelkedni, melynek felszámolása jelentős többletköltséget jelent a városnak.

A Siófok KC továbbjutott a Magyar Kupa negyedik fordulójába

A Siófok KC lejátszotta első mérkőzést a 2015/2016-os Magyar Kupa küzdelmeiben.

Egész éves programkínálat és erőteljesebb marketing a cél Siófok turizmusában

Kiemelkedően jól sikerült a 2015-ös turisztikai szezon, köszönhetően elsősorban a jó időjárásnak és a programokban gazdag nyári hónapoknak – szerepel a Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület turisztikai szezonértékelő beszámolójában.

S-Food: vitatott panaszok és fejlesztési tervek a közétkeztetésben

Az S-Food Gastronomy Kft. reagált a siófoki közétkeztetésben felmerült néhány panaszra, egyben beszámolt a fejlesztési terveiről. Kiderült, hogy a szülők és dolgozók Siófokon nem igazán élnek a „Nyitott kapuk a menzán” adta lehetőséggel, és nem tesztelik a cég ételeit.

A pénzügyi tanácsadó válaszol

Pénzügyi segítségre van szüksége?
A Pénzügyi tanácsok fórumában Csánki Attila válaszol, hitelekkel, hitelkiváltással, biztosítással kapcsolatos kérdésekre.

Sok a baj a Balaton-parton

Nyilvánosságra hozta Siófok város a tulajdonában levő Balaton-parti Kft. átvilágításának vizsgálati jelentését, mely számos szabálytalanság gyanúját tárta fel.

Kettős kereszt hírek: őstörténetünkről

Második előadását láthatták az érdeklődő siófokiak 2015. október 16-án a polgármesteri hivatal házasságkötő termében a Horváth János által elindított kettős kereszt rendezvénysorozatnak.

A címben jelzett szó több, mint egy egyszerű jelző. Helyi összetartozás, tudat, életforma, szemléletmód, … s minden, ami e mögött megtalálható.

Kettős kereszt hírek

A Siófok városi Kereszt Közösség szeretné elérni, hogy a karácsonyi díszkivilágítás mellett az emberekben a valódi szeretet fénye is megjelenjen, ezért hagyományteremtő rendezvénysorozatot indítunk útjára, mely lelki közösségünket teremti meg az adventi várakozás szellemében, és ennek jelképéül kettős keresztet állítunk.

Közös munka a mentésben

Kisebb tömeg gyűlt össze a siófoki Tanácsház utcán, mikor egy mentőautó után rendőrök, tűzoltó, és mentőhelikopter is érkezett egy középkorú férfi rosszullétéhez.

Közlekedései baleset történt a siófoki Fő utcán szombat délután 14 óra körül, miután két motoros versengésbe kezdett a Vitorlás utcai kereszteződésnél.