iPhone kijelző javítási árak

A következő képernyő javítási árak érvényesek, ha: Ki kell cserélni a képernyő miatt véletlen sérülés vagy helytelen kezelése. A véletlen sérülésre nem terjed ki a gyári Apple garancia.
Az iPhone képernyőjén eltörik, miközben ez még garanciális, akkor nem kell felahsználni a Care+ előnyöket. A képernyő nem működik, és az iPhone nem terjed ki az Apple garancia, a fogyasztói jog, vagy AppleCare +. Ez esetben az alábbi árakat alkalmazzuk:

Ha az iPhone kijelzője további károkat szenvedett, ami nem csak a képernyőn jelenik meg, akkor az “egyéb károk” sor árlistája érvényes, de erről minden esetben tájékoztatjuk a vevőt.

iPhone modell Képernyőjén javítás csak egyéb kár
iPhone 7 Plus $ 149 349 $
iPhone 7 $ 129 $ 319
iPhone 6s Plus,
iPhone 6 Plus $ 149 $ 329
iPhone 6s, iPhone 6 $ 129 $ 299
iPhone SE $ 129 $ 269
iPhone 5S, iPhone 5c,
iPhone 5 $ 129 $ 269

Képernyő javítási és baleseti károkat díjak AppleCare + csomaggal

AppleCare + magában foglalja a két incidensek véletlen károsodása lefedettség. Használhatja az incidens képernyőjén javítás vagy egyéb kárt az iPhone. Minden esemény egy szolgáltatási díj, ahogy. Az alábbi árak az Apple képernyő javítások AppleCare + véletlen sérülés lefedettség.
iPhone modell Képernyő javítás csak (AppleCare +) Egyéb károsodás (AppleCare +)
Minden iPhone az AppleCare + $ 29 $ 99

Akkumulátor szerviz

Az iPhone akkumulátor szolgáltatásra sokszor vonatkozik a gyári garancia is, a AppleCare keretében, vagy a fogyasztói jog alapvető felhasználásával ingyen és bérmentve cseréljük az iPhone akkumulátorokat, garanciaidőn belül. Ellenkező esetben, az alábbi táblázat és árlista az érvényes
Akkumulátor szerviz Garanciális vagy AppleCare Garancian tul
Minden iPhone modellek $ 0 $ 79