Segítünk megtalálni a legjobb tokot az új 2018-as iPhone XS, és iPhone XS Max-hoz. Fontos a kutatás elvégzése. A piac elárasztja a rosszul megtervezett, olcsó árú XS tokokat. Egy olcsó, de rosszul elkészített eset megvásárlásával veszélyeztetheti a telefont. Ezért döntöttünk úgy, hogy összeállítunk egy hasznos gyűjteményt tippekkel, amelyekkel megtalálhatjuk a legjobb költségvetéses esetet az Apple iPhone XS számára.

Tesztelt ütésálló iPhone XS tok

iPhone XS tok

Fontos megfelelő védelmet választani! Szerencsére a Phonebox-nál ezzel nem lesz problémánk, hiszen a legtöbb Apple iPhone XS tok megemelt kijelző körüli peremmel rendelkezik, hogy prémium és elegáns védelmet nyújtson az érzékeny 5.8″ inch-es előlapnak. Keressen egy olyan esetet, amelyet teszteltek. Minden egyes mobiltelefon tokot szigorúan ellenőrizni kell az ütésállóság és a lengéscsillapítás előtt, mielőtt elindulna a piacon. Sajnos nem minden toknál került sor a lépésekre, különösen az alacsony árfekvésű tokonál. Ezért az, hogy feltétlenül szükséges egy olyan iPhone hátlapot keresni, amelyet teszteltek és bizonyítottak, hogy ellenáll minden sokknak, cseppnek és törésnek, mint az itt található tokok a Phonebox-tól: iPhone XS. A két katonai szabványos ejtés tesztet hajtott végre repülő színekkel, így a felhasználók támaszkodhatnak a tartósságára. A prémium kivitelezésnek köszönhetően pedig az okostelefon maximális védelemben részesül.

Fontos kiemelni, hogy minden termékük garanciális, így ha 15 napon belül meggondolnád magad, vagy csak másik hátlappal jobban boldogulnál, kérdés nélkül becserélik. Nézz körül a legjobb XS tokok és tartozékok között!

Vékony prémium iPhone XS Max tok

iPhone xs max tok

Olvassa el, hogy többet tudjon meg arról, hogyan lehet a lehető legjobb vásárlást megtanulni, majd fedezze fel a legjobb választásunkat az iPhone legjobb költségkeretéhez. Keressen egy olyan kiegészítőt, amelyet teszteltek. Minden egyes okostelefon tokot szigorúan ellenőrizni kell az ütésállóság és a lengéscsillapítás előtt, mielőtt elindulna a piacon. Sajnos nem minden esetben került sor a lépésekre, különösen az alacsony költségű esetekre. Ezért az, hogy feltétlenül szükséges egy olyan esetet keresni, amelyet teszteltek és bizonyítottak, hogy ellenáll minden sokknak, cseppnek és hatásnak. Két katonai szabványos töréstesztet hajtott végre kiemelkedő eredménnyel a legvékonyabb tok kiegészítőjükön, amiket itt találtok: iPhone XS Max. A felhasználók bízhatnak a hibátlan ütésállóságban és tartósságban. Tipp # 2: Keressen olyan esetet, amely támogatja a vezeték nélküli töltést. Ha már használod az 6,5 inch-es kijelzővel szerelt okostelefonod, akkor tudod, hogy milyen kényelmes a vezeték nélküli töltés. Azonban, ha a telefonod nem támogatja a QI-charge-ot, akkor használhatsz vastagabb hátlapot is. Ügyeljen arra, hogy válasszon olyan védelmet, mint például az ütésálló iPhone XS Max tok, amely támogatja a vezeték nélküli töltést és megkönnyíti életét.

Számos különböző típusú iPhone XS Max tok van, beleértve a lökhárítót, a fóliát, a flip-ot, a zoknit, a tasakot, a hüvelyt, a bőrt, a pénztárcát és a klipet, valamint az életmód és a valószínűségi felhasználási lehetőségek értékelése döntő fontosságú annak meghatározásában, melyik lesz a legjobb design neked. Például, ha a munkája azt jelenti, hogy 24/7-en tartózkodik a telefonon, akkor a tok vagy a zokni tok nem lenne ideális, mivel az életkorokat folyamatosan kihúzza, majd visszahelyezi olcsó ülések!), és amikor az okostelefon használatban van, akkor fenyegeti a teljesen védtelen leesés vagy esés kockázatát. A valóságban valószínűleg inkább lökhárítót vagy klipet választott.

Még egy hátlap

Az Spigen tokok típusának típusát úgy is meg kell határozni, hogy hogyan kívánja tárolni, miközben mindennapi életed megy keresztül. Például ha hajlamos a telefont fülkébe vagy táskába dobni, mint például kulcsokat, dezodorokat, tablettákat, pénztárcákat, hajkeféket, körömvágókat stb., Akkor a szedés, mondjuk, a bőrfóliás eset nem feltétlenül a legjobb lehetőség, mert éles vagy kemény tárgyak időnként megkarcolják, és így rosszul néz ki. Ezekben az esetekben jobb lehet egy zoknit vagy zacskót, vagy esetleg egy lökhárítót megnövelni a képernyővédővel.

Keressen egy olyan esetet, amely a telefon működését javítja. Az iPhone új funkciókkal rendelkezik. Keresse meg a telefontokot, amely javítja őket. A telefon tokjának Face ID-kompatibilisnek kell lennie. Az új termékek tervezésénél természetesen figyelembe vették, hogy sokan használnak Lightning-Jack átalakítót még, ezért a csatlakozónyílást megfelelő méretűnek hagyták meg. Függetlenül attól, hogy a kisebb, vagy a nagyobb készülékre választaná a tokot.