Itt volt az ideje, hogy ismét, 2021-ben is megkeressem alegjobb iPhone tokot az új késüzlékemre. Hatalmas Apple rajongóként, minden évben lecserélem a telefonomat, ezért amikor kijelentem hogy szeretem a vékony iPhone tokokat úgy érzem, egy kicsit halott ügyet kergetek. Azonban most rátaláltam arra az iPhone 12 tokra amivel végre könnyedén együtt tudok élni. Elég volt a hatalmas ütésálló, katonai minősítéssel rendelkező szörnyetegekből. Ez a tok tökéletesen megfelel az izlésemnek és a telefonom gyönyörű színét sem rontja el. Egy igazi high-end Apple tartozék, aminek még az ára is meglepően jó.

Amiért ezt az iPhone 12 tokot választottam

Úgy gondoltam érdemes körülnéznem a legjobb védőtokok között és egyértleműen a Phonebox webáruházat találtam idén a legalkalamasabbnak erre a feladatra. A választás azonban nem volt egyszerű, mivel hatalmas választékuk van ütésálló telefontokokból és egyedi színes védőtokokból is, amik kimondottan csúszásmentessé teszik az amúgy vékony és szögletesebb készüléket. A választásom egy prémium iPhone 12 tokra esett, ami sokkal többet ad az Apple telefonhoz, mint amit bármelyik más eddigi egyedi védőtok tette. Ennek az új modellnek sokkal jobb a fogása, mint amilyen a telefonnak csupaszon volt. Tökéletes, csúszásbiztos, és még egy kis extra ütésvédelmet is ad a mobilhoz. És, persze, ez megakadályozza, hogy a hátsó és oldalsó az iPhone a karcolásokat és kaparásokat, töréseket és és horpadt és patinás.

Kinek éri meg egy új védőtok

A tok végtelenül könnyen telepíthető, védi a telefont a kiálló kamera és jön több vonzó és ingyenes színek, amelyek megfelelnek a hivatalos Apple árnyalatainak is. Amikor a zsebemben is van a telefon, gyakran hiszem azt, hogy otthon hagytam a telefont, egyszerűen nem szoktam meg ezt a valódi vékonyságot. Tudom, hogy nem a leglenyűgözőbb kinzetű termék a piacon, azonban egy próbát mindenkinek megér, aki egy vékony átlátszó iPhone 12 tokot akar a magáénak tudni, és nem szeretné elcsúfítani az Apple mobilok eredeti szépségét.

Hátrányok, márpedig vannak

A hátránya hogy nincs külön ütődés zóna, tehát leejtések ellen nem igazán véd, de persze sokkal jobb, mintha tok nélkül hasznánánk a telefont. Sajnos az alábbi a kép nem közvetíti annyira az iPhone 7 tok valódi vékonyságát. Mivel már elegem volt a színes csillogós tokokból, meg a különleges anyagokból összerakott, hybrid ütésálló szörnyetegekből, ezért csak ez jöhetett számításba.

Különleges Apple késüzlékek és tartozékok 2021-ben is.

Mert egyszerűen csodálatos. Alig észrevehető, és megmarad a tökéletes fogása a telefonnak. Ez az érzés olyan közel van egy tok nélküli iPhone-hoz, hogy ennél vékonyabb már semmi sem lehetne. hogy miközben továbbra is sportos ügy – de talán jobb (bővebben, hogy egy pillanatra). A fejemben ez a legjobb, legmenőbb iPhone mobiltok a bolygón.

Nincs semmi, mint egy iPhone. Sir Jony Ive és a kiváló csapat ipari tervezők egyszerűen fújt minden más telefont ki a vízből. Az iPhone design másolt messze (elég szemérmetlenül), mert a jelenlegi forma tényező a legtöbb okostelefon venni, ez egyedülálló. Most nem azt mondom, nincs más szép megjelenésű, innovatív okostelefonok odakint. De az iPhone áll egymástól, és egyedül.

Érdemes a blogot követni, mivel a családban előkerült egy új iPhone SE telefon is. Hamarosan itt is megtalálhatjátok a legújabb teszteket róla. Külön figyelmet szentelünk majd az új képalkotó lencséknek, az üzemidőnek, és természetesen, ahogy azt már megszokhattátok, szét is szedjük a készüléket. A szétszerelést a legújabb iFixit készletemmel fogom bemutatni egy új videóban. A telefonra már nagyon kíváncsi vagyok, mivel állítólag ez az egyik legjobb modell a középkategóriában.

A telefontok ára

A különleges egyedi védelem az én iPhone 12 tok változatomban csupán 10 dollár volt, amit a többi hasonlóan minőségi tokhoz képest igazán nem sok. Ezalatt nagyjából csak igazán vacak kínai tokokat lehet kapni, amik egy hét alatt besárgulnak, vagy már alapból sárgán jönnek. Ár érték arányban szinte verhetetlen. Persze nem kell egy prémium termékhez hasonlítani, nincs akkumulátor beleépítve, nem is világét és még a wifi térerejét sem növeli drasztikusan. EGyszerűen csak egy jó tok, a maga 5 ezer forintjáért. Ráadásul valószínűleg hónapokig fog hibátlanul múködni. Persze egy toknak nem sok szolgálatot kell teljesítenie, de arra amire kitalálták, tökéletesen jó lesz.

A külső dizájn és felépítés

A legjobb az egészben, hogy a tok csak 0,35 milliméter vastag / vékony! Ez nagyjából egy üvegfólai vastagságával vetekszik. Kipróbáltam, amit gondoltam vékony iPhone esetben a múltban, és egyikük sem összehasonlítható ezzel a védőtokkal. Ütésállóságból persze hagy némi kívánnivalót maga után, de ha meg szeretnénk őrizni az iPhone 12 eredeti formáját, akkor csak ezt az Apple iPhone 12 védőtokot ajánlom. Szinte zsebre tett kézzel nyeri meg a vékonyságháborút, bármilyen kegézítőt állítottunk eddig mellé. Egyéb „vékony” iPhone tokokat zavarbaejtően szégyenít meg karcsúságával. Oké, lehet, hogy ezzel az ajnározással egy kicsit túlzába is estem, most de, ilyen tokra vágytam mindig is.